Panier (0)

 

Perfect drive leaseSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Balles de golf avec logo

Golfballen met logo bedrukking bestel je snel en voordelig online bij ons. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in het bedrukken van logo golfballen. Wij hebben voor veel grote en kleine bedrijven golfballen met logo's bedrukt en dit gaat altijd naar tevredenheid van de klant, wij zijn pas tevreden indien u het bent. Wij leveren de hoogste kwaliteit logo golfballen en leveren ook nog eens heel snel.

Prijzen voor bedrukte golfballen met logo.

De prijzen op de site zijn van nieuwe golfballen en zijn inclusief zetkosten en bedrukking in één of twee kleuren. Wij leveren de logo golfballen binnen twee en een halve week, na goedkeuring van uw logo. Wij kunnen de logo golfballen voor u leveren binnen een week indien nodig, maar dan is er wel een toeslag.

Hoe levert u het logo aan?

U dient het logo aan te leveren in een EPS bestand opgemaakt in Adobe Illustrator of een PDF bestand.

Prijzen gepersonaliseerde golfballen

De prijzen op de site van nieuwe, gepersonaliseerde golfballen zijn inclusief zetkosten en bedrukking in één kleur. U stelt hier zelf uw proef samen. Wij adviseren u van harte om goed te letten op de spelling. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

Ballesdegolf.com

Au sujet de ballesdegolf.be

Ballesdegolf.be est depuis plus de 20 ans le plus grand fournisseur de balles de golf aux Pays-Bas. Pour les balles neuves (imprimées) nous comptons parmi nos clients de nombreuses grandes entreprises, notamment parce que nous imprimons rapidement et sans faute votre logo sur les balles de golf .  
pour en savoir plus

Contact

  • 01 84880412
  • contact@ballesdegolf.com
Betaal methode